8 причини да ни изберете

КОРЕКТНОСТ

Офертата, която изготвяме за Вас е подробна, реална и не се променя с времето ! Наши клиенти са споделяли за атрактивни оферти, които почти се удвояват когато дойде моментът за стартиране на строителство (Постигнато чрез най-различни некоректни приоми). С нас можете да бъдете спокойни. Моралът ни не допуска подобни недобросъвестни постъпки.

ВЛАГАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОБЕЩАНОТО

В договорите не пише нищо за металните ръбохранители, за хидроизолирането на мокрите помещения, за шпакловъчните и фугиращи смеси, за лепилата за плочи и за още безброй много важни и не чак толкова материали и съставки. Тук също Вие сте от уязвимата страна.

Наше правило е да спазваме спецификациите на производителите. Никога да не икономисваме от труд и материали и да влагаме винаги повече от договореното. Водещ мотиватор за нас е не максималната печалба, а нашето удовлетворение от построените къщи.

НЕ РАЗЧИТАМЕ НА ВСИЧКОМОЖЕЩИ МАЙСТОРИ

Доказано грешен модел на работа е когато фирмите наемат по няколко човека, всеки от които може почти всичко в традиционното строителство (а много пъти и ремонти на апартаменти)
За изпълнението на всяка различна операция по изграждането и довършването на къщата разчитаме единствено на тясно профилирани бригади и специалисти, които са най-добри в своята област. Остро отхвърляме идеята за бригада от всичкознаещи и всичкоможещи майстори, които започват с основата и стигат до монтажа на интериорните врати.

НОУ-ХАУ ОТ САЩ

Не сме бригада, която е правила покриви и навеси по традиционни за България методи(пълни с недостатъци) и заради повишеното търсене да сме се преориентирали и да заявяваме, че можем да сме полезни. Не. Използваме ноу-хау, натрупан с много труд в САЩ (над 100 проекта). Вярваме, че американците знаят най-добре как да строят къщи с дървена носеща конструкция !

ПРЕЦИЗНОСТ И ЗДРАВИНА НА КОНСТРУКЦИЯТА

В не малко случаи клиента става изкупителна жертва на неудовлетвореността на временно преминаващи служители. Не и при нас !
Собственикът на фирмата ни собственоръчно е ангажиран с изграждането на конструкцията на всяка изпълнена къща. (Най-важният и отговорен етап от строителството). Това е едно от многото обстоятелства, които ни дават основание да даваме най-дългата гаранция за конструкция.

СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА / КАЧЕСТВО

Подизпълнителите, с които работим са силно мотивирани, доказани професионалисти, които в никакъв случай не работят евтино. Разходите за труд заемат огромен дял в общата цена и именно затова, твърдим, че с нас получавате възможно най-доброто съотношение цена / качество !

 

80 КЪЩИ В БЪЛГАРИЯ

Предлагаме на вниманието Ви прекрасни визуализирани готови идейни проекти, които сами по себе си въобще не са доказателство за това колко добри строители сме. Десетките завършени наши къщи в над 60 населени места в България, заедно с доволните им собственици обаче го потвърждават.

СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Характерно за нашият регион е търсенето на бързи печалби на всяка цена. Този модел е крайно неустойчив във времето и води до още по-бързи пререгистрации на фирми (в някой случаи дори планирани и умишлени) и избягване на всякаква отговорност. Съответно клиенти с обещани “стотици години” гаранция се оказват излъгани.