За Нас

Сглобяеми къщи от TED HOUSE

Кои сме ние?

Казвам се Теодор Иванов и съм собственик и управител на TED HOUSEПреди повече от 10 години заминах за САЩ. Там се запознах и се влюбих в “Дървените къщи” (Използвам термина, тъй като дори криворазбран, е най-популярен в България.)По време на престоя ми участвах в изграждането на повече от 50 еднофамилни къщи. С придобития опит и трудови навици се върнах у дома, с идеята да създам малка строителна компания, която да бъде в услуга на клиента.

С какво се занимаваме?

Нима не заслужаваме и ние да живеем в китни и уютни домове? Без съмнение всеки би искал да има своя собствена къща. “Безкрайно многото” необходими пари са основна пречка. Сега обаче, Вашият мечтан дом е вече достъпен! Щастлив съм като виждам все повече домове изградени по този начин и тук в България.Не случайно всички къщи в Америка (с малки изключения) са изградени така. Като тук говорим не само за къщи от по 100 кв.м , а и за имения с площ над 3000 кв.м, оценени на десетки милиони долара.

 

Защо да изберем сглобяеми къщи?

Точно тук искам да попитам негативно и дори крайно скептично настроените: Нима тамошните милиардери, световноизвестни и влиятелни фигури ( политици, актьори, собственици или топ мениджъри на международни корпорации) летят в своите частни самолети, наслаждават се на своите свръх скъпи яхти и колекционерски автомобили, обитават такива домове защото … нямат друг избор… или пък не могат да си позволят нещо различно? Нима те биха направили компромис със своя дом ? (Статистически обосновано, всеки човек прави най-големият разход в живота си за недвижима собственост)

Не ! Те избират този тип строителство, защото то осигурява възможно най-добрите показатели, допринасящи за комфорта, безопасността, уюта и здравето на своите обитатели !

TED HOUSE

Сглобяеми къщи, дървени къщи, бунгала, навеси, гаражи и много други на най-добри цени!